latinica  ћирилица
12/07/2020 |  13:27 ⇒ 13:51 | Аутор: СРНА

Мићић: Нова странка има стари циљ - бољи живот грађана Бијељине

Предсједник Странке демократске Српске Семберија Мићо Мићић рекао је на обиљежавању славе Светог Петра и Павла да је ова странка нова политичка прича са старим циљевима, да се настави развој и обезбиједи бољи живот грађана Семберије.
Мићо Мићић - Фото: СРНА
Мићо МићићФото: СРНА

- Зато се боримо и зато смо на челу неких странака, јер нису само избори битни, битан је цијели живот и све вријеме дјеловања у смислу рјешавања горућих проблема грађана, а ми смо показали да то знамо и можемо и наставићемо заједничким снагама - поручио је Мићић.

Он је навео да је дуги низ година настојао на направи политичко јединство које би обезбиједило добре пројекте развоја Семберије, инфраструктуру и запошљавање, те оцијенио да је са новом политичком снагом Бијељина на путу да то и оствари.

- Људи из врха наше старе странке СДС нису разумјели потребе грађана Бијељине и нисмо се разумјели у концепту, али велики број људи и готово сви други политички субјекти у граду су разумјели да су интереси грађана и развој Семберије значајнији од свих политичких функција и прича - оцијенио је Мићић.

Према његовим ријечима, политичко дјеловање СДС Семберија биће усмјерено на заједничко дјеловање за добробит народа.

- Имамо широко политичко јединство и подијелићемо одговорност и власт тако да завршимо све пројекте за убрзан развој и модернизацију Бијељине и на добром смо путу да заједничким снагама, са великим бројем окупљених политичких субјеката, тако и направимо - закључио је Мићић.

Прва слава новоосноване СДС Семберија обиљежена је данас у просторијама странке, уз поштовање епидемиолошким мјера, у присуству гостију из других политичких странака и представнике борачке популације.