latinica  ћирилица
12/07/2020 |  19:29 ⇒ 19:33 | Аутор: РТРС

Деманти Драшка Станивуковића

Посланик ПДП-а у Народној скупштини Српске и кандидат за градоначелника Бањалуке Драшко Станивуковић упутио је деманти на текст објављен на нашем порталу, преузет са портала atvbl.com.
Драшко Станивуковић -
Драшко Станивуковић

Деманти преносимо у цијелости:

Ваше медијско извјештвање одавно је прерасло у извјештавање неистина, клевета, полуинформација и дезинформација.

Исјећи моју реченицу у 19 секунди и написати да ја тражим или се залажем за изграду споменика војницима ХВО-а, тзв. Армије БиХ и ВРС, јесте ноторна лаж и лицемјерни покушај СНСД-а који има у власништву АТВ и РТРС (који је имагинарно Јавни сервис), а да при томе чак ни у тих 19 секунди не спомињем то што ви стављате у наслов, о тексту да не говоримо.

Ово је само још један у низу покушаја власти да оправдају што за више од двије деценије нису били у стању да направе споменик ПАЛИМ БОРЦИМА ВОЈСКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ у Бањалуци, а јавности је познато да по једном таквом часном борцу, своме стрицу, носим и име.

Заболи чињеница да ви од три борца видите војнике ХВО-а и тзв. Армије БиХ, а не видите симболику броја 3, и на задње мјесто стављате борца/војника ВРС. То не радите само сада него и у стварном животу - борце стављате на посљедње мјесто.