latinica  ћирилица
15/07/2020 |  13:17 ⇒ 17:08 | Аутор: РТРС

Акција "Викер": Заплијењено четири килограма дроге, ухапшене три особе (ФОТО/ВИДЕО)

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске у акцији кодног назива "Викер" заплијенили су око четири килограма марихуане и ухапсили три особе из Требиња.
Привођење осумњичених у акцији "Викер" - Фото: РТРС
Привођење осумњичених у акцији "Викер"Фото: РТРС

Акција је усмјерена на разбијање организоване криминалне групе која се бавила растурањем наркотичких средстава широм Српске.

Три лица из Требиња која су јутрос у претресима ухапшена на подручју Бањалуке спроведена су раније данас у просторије Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Српске.

Запљена опијата (Фото: РТРС)

Начелница Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Републике Српске Мирна Миљановић изјавила је да полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а на подручју Српске проводе оперативну акцију кодног назива "Викер" усмјерену на разбијање организоване криминалне групе која се бавила растурањем наркотичких средстава.

- Извршени су и претреси локације на којој су лица затечена, као и самог возила којег лица користе. Приликом претреса пронађено је и одузето око четири килограма опојне дроге марихуане - рекла је она.

Одузета опојна дрога марихуана (Фото: РТРС)

Она је додала да се акција "Викер" проводи под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци.