latinica  ћирилица
16/07/2020 |  14:26 | Аутор: Вечерње новости

Михајловић и Гатузо заједно на клупи (ФОТО)

Стари пријатељи, некадашњи фудбалери и актуелни тренер Болоње и Наполија Синиша Михајловић и Рино Гатузо оставили су најјачи утисак у посљедњем колу Серије А.
Синиша Михајловић (фото:AP) -
Синиша Михајловић (фото:AP)

Њих двојица су сјела на исту клубу, као другари, да заједно сачекају почетак утакмице током које ће бити велики ривали. Камере су их снимиле, а о томе је послије меча брујала цијела фудбалска Италија.

Наставак ове лијепе слике пренио се и пред новинаре послије утакмице, на заједничкој конференцији за медије, гдје су двојица тренера дошла заједно.

- Болоња је била много боља од нас. У првом полувремену смо играли, у другом нисмо никако преузимали терен. Играли смо испод просјека посљедњих седам, осам утакмица и то није добро. Није ме брига кад чујем да немамо стимулације и мотивације јер их имамо. За неколико недјеља играмо против Барселоне. Болоња нам је била опомена, нисмо играли као тим Добро је да смо изједначили на крају – рекао је тренер Наполија Рино Гатузо.

Дуел Болоње и Наполија завршен је резултатом 1:1, послије чега су двојица тренера другаркси “подијелила“ бодове на стадиону “Ренато Дал Ара“.