latinica  ћирилица
04/08/2020 |  11:28 ⇒ 11:29 | Аутор: РТС

"Ер Србија" од данас обнавља чартер летове за Египат

Национална авио-компанија "Ер Србија" обавила је данас први чартер лет у овој љетњој сезони до популарног египатског љетовалишта Хургаде.
Ер Србија - Фото: СРНА
Ер СрбијаФото: СРНА

Национална авио-компанија интезивно ради на нормализацији чартер саобраћаја и до сада је уговорено 16 летова до Хургаде и један до Шарм ел Шеика, а ускоро се очекује организација и додатних летова до Хургаде, саопштила је "Ер Србија".

- Задовољни смо све већим бројем договорених чартер летова, као и чињеницом да потражња расте и у сезони ограничених путовања усљед актуелне пандемије корона вируса. Осим активног чартер саобраћаја до омиљених дестинација наших путника на Црвеном мору, недавно смо успоставили и чартер линије до турских љетовалишта Анталије и Бодрума, што је додатна потврда квалитетне сарадње какву имамо са нашим партнерима из туристичких агенција. Фокусирани смо на даље уговарање чартер летова у жељи да нашим путницима омогућимо безбедно и сигурно путовање и одмор без ограничења", изјавио је Бошко Рупић, виши менаџер агентске и корпоративне продаје у "Ер Србији".

Све чартер летове за Египат национални авио-превозник обављаће авионима "боинг Б737" и "ербас А319" са по 144 сједишта.