latinica  ћирилица
05/08/2020 |  14:28 | Аутор: РТРС

Одгођен Фреш вејв пикник

Фреш вејв пикник одгођен је до даљњег због тренутне епидемиолошке ситуације и поштовања мјера за борбу против пандемије вируса корона, саопштили су организатори.
Уступљена фотографија -
Уступљена фотографија

Фреш вејв пикник, који се одржава на плесном подијуму бањалучког излетишта Бањ Брдо, првобитно је био заказан за 25. јул, па помјерен за 8. август. Међутим, у Републици Српској продужене су мјере донесене с циљем спречавања ширења вируса корона, па су организатори због забране окупљања више од 50 особа, одлучили да одгоде овај догађај.

- Надамо се да ће се ситуација ускоро нормализовати и да ћемо јако брзо бити у прилици да расплешемо култни подијум бањалучког Бањ брда до раних јутарњих часова, славећи заједништво, солидарност и љубав према музици и животу! Чим се створе услови за одржавање Фреш вејв пикника, биће познат нови термин одржавања, а у складу са новим термином биће потврђени планирани или евентуално представљени нови извођачи који ће наступити на овом догађају - наведено је у саопштењу.

У саопштењу се наводи да се улазнице које су набављене за овај догађај могу користити и за нови термин, те да ће ускоро, на званичној страници Фреш вејв фестивала објавити информацију о процедури поврата.