latinica  ћирилица
06/08/2020 |  19:25 | Аутор: srpskainfo.com

Малбашић нови предсједник Борца

Стојан Малбашић је на недавно завршеној сједници Скупштине ФК Борац званично именован за новог предсједника клуба, а на тој позицији замијениће Вицу Зељковића.

- Растанци су увијек тешки, али ја сам данас радостан јер остављам стабилан клуб, Борац је на правом путу, европском, има све предиспозиције да се бори за међународну сцену и трофеје у наредном периоду. Нови предсједник и људи који ће доћи у клуб имају трасиран пут, а ја ћу као предсједник ФС РС настојати да будем уз овај, као и уз све остале наше клубове – рекао је Зељковић.

Нови предсједник, а бивши играч, тренер и директор клуба из Платонове је истакао да је захвалан за повјерење које му је указано.

- Желим да се захвалим досадашњем предсједнику Зељковићу, који је вратио осмијех на лица запосленима у клубу. Санирани су сви дугови, који су били милионски и Борац има утабан пут ка успјешној будућности. Ово ми је велика част и обавеза, а Борац у наредним годинама редовно мора да буде у врху бх. фудбала и да стално излази у европска такмичења – поручио је Малбашић.