latinica  ћирилица
10/08/2020 |  18:55 | Аутор: ТАНЈУГ

Загрепчанка: Драги Далмоши, не брините, више нећемо долазити

Након Загрепчанке којој су у Трогиру измет размазали по кваки аутомобила и покидали брисаче, Далматинском порталу се јавио још један човјек из Солина који је доживио исту ствар.
Трогир - Фото: илустрација
ТрогирФото: илустрација

- Мени су четири стакла на лијевој страни мог реноа била замазана изметом. Нисам то фотографисао, само ми је било на уму да што прије дођем до праонице и скинем то с аута - прича Солињанин.

Аутомобил је паркирао на локацији Баланчане крај стамбених зграда. Рено је на том мјесту био три дана, а он мисли да се то догодило зато што је његов ауто некоме сметао.

Иначе, током викенда једна Загрепчанка која је с породицом љетовала у Трогиру, на свом Фејсбук профилу објавила је да јој је неко кваку на аутомобилу намазао изметом и успут покидао брисаче.

И она каже да је ауто стајао на истом мјесту три дана, а "домаћинима" је поручила: "Драги Далмоши, не морате се бринути, више нећемо трошити новце код вас. Била је изванредна ситуација, корона и то, вјерујте, да сам могла без карантина, отишла бих на Азурну обалу или Грчку".

Она је Вечерњи лист испричала да је из Загреба отишла у Трогир с пријатељима на три-четири дана, а да су ауто оставили у сриједу у кварту на регуларном паркинг мјесту.

- Када смо дошли до аута у суботу нашли смо га у таквом стању с очигледном поруком да нисмо добродошли. Полицији нисмо пријављивали јер нема смисла. У близини нема надзорних камера, сумњам да би нашли свједока, а и полиција не би истраживала такав случај. Измет смо одмах почистили, а брисаче ћемо поправити сами - испричала је за Вечерњи лист.