latinica  ћирилица
11/08/2020 |  19:24 ⇒ 20:16 | Аутор: РТРС

Рајчевић: СНСД спремно дочекује предстојеће локалне изборе (ВИДЕО)

Градоначелник Бањалуке и кандидат за ту функцију на локалним изборима Игор Радојичић објавио је одборничку листу кандидата СНСД-а за Скупштину Бањалуке. Носилац листе је Срђан Амиџић, актуелни замјеник градоначелника, по занимању доктор економских наука и професор Универзитета. На листи се налазе угледни бањалучки спортисти и љекари.
Срђан Рајчевић (Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија) -
Срђан Рајчевић (Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија)

У Зворнику је одржана сједница Главног изборног штаба СНСД-а, а осим представника Штаба, присуствовали су и представници локалних управа из Изборне јединице 7.

Главне теме разговора биле су актуелна политичка ситуација, кадровска питања и очекивања од предстојећих локалних избора.

Поручено је да СНСД потпуно спремно дочекује предстојеће локалне изборе и да очекује убједљиву побједу.

- Увијек идемо на побједу и побиједиће и наш кандидат за градоначелника и наша листа ће бити убједљиво најјача. Заједно смо као и увијек са својим коалиционим партнерима, показали смо до сад добре резултате приликом и након избора. Мислим да смо својим радом наше суграђане убиједили да је то опција коју не треба мијењати, коју треба поштовати - рекао је Зоран Стевановић, предсједник Градског одбора СНСД-а Зворник.

Срђан Рајчевић, предсједник Главног изборног штаба СНСД-а истиче да је Изборна јединица 7 увијек била традиционално упориште СНСД-а и, како каже, нема разлога да тако не остане и овај пут.

Он је изразио наду да ће и након ових локалних избора бити бриљантна побједа СНСД-а и остварен циљ који је пред партију и њен Извршни комитет постављен, од 80 одсто локалних јединица самоуправе.