latinica  ћирилица
14/08/2020 |  09:48 ⇒ 09:51 | Аутор: klix.ba

Повратак Принца из Бел Ејра (ВИДЕО)

Вијест да је пројекат римејка "Принца из Бел Ејра" у току обрадовала је многе љубитеље ове култне серије, али и популарног глумца Вила Смита.
Вил Смит - Фото: AP
Вил СмитФото: AP

О новој серији "Принц из Бел Ејра" воде се преговори с бројним стриминг сервисима, међу којима су ХБО Маx и Нетфликс, а Смит би наводно требао бити један од извршних продуцената, пишу Холивуд Репортер и Вериети.

У оригиналном ситкому, који се приказивао од 1990. до 1996. године, забринута због синове неспремности да живот схвати озбиљно, тинејџера Вила мајка шаље тетки Вивијен и њеној породици у калифорнијски Бел Ејр, да би се тамо уозбиљио и научио одговорности.

Међутим, већ на првој заједничкој вечери, којој присуствују припадници високог друштва, видљиво је да животни назори Вила и породице Бенкс нису уједначени.

У шест сезона и 148 епизода уз Смита су глумачки ансамбл чинили сјајни комичари, због чега је серија постала веома успјешна.

Према писању Фокс Њуза, радња нове верзије биће смјештена у данашње вријеме. Епизоде ће трајати по сат, а жанр неће бити комедија, него драма.

Да је ријеч о драми, може се примијетити из четвероминутног видеозаписа с Јутјуба, који је прошле године објавио редитељ Морган Купер.