latinica  ћирилица
15/08/2020 |  17:42 ⇒ 17:45 | Аутор: СРНА

Лажна дојава о бомби у просторијама ДНС-а

Полицијска управа Источно Сарајево запримила је данас дојаву о постављеној бомби у просторијама ДНС-а, али није било прецизирано у којој општини, те је послије прегледа свих канцеларија ове странке на подручју Сарајевско-романијске регије утврђено да је дојава била лажна.
 - Фото: СРНА
Фото: СРНА

Из Полицијске управе Источно Сарајево Срни је речено да им је данас око 13.00 часова дојављено да је подметнута бомба у просторијама ДНС-а, али није прецизирано у којој општини, због чега су прегледане све канцеларије ДНС-а на подручју које оперативно покрива ова полицијска управа.

У полицији су навели да је о наведеном догађају обавијештен дежурни тужилац, а да полиција ради на утврђивању идентитета особе која је извршила кривично дјело лажна дојава.

Претходно је из ДНС-а саопштено да су полицији упућене лажне дојаве о постављеним бомбама у просторијама ове странке у општинама Пале, Соколац, Источно Сарајево и Рогатица.

Из ове странке су навели да с пуним поштовањем према институцији МУП-а очекују идентификацију и привођење правди особа које су доставиле лажну дојаву и тиме узнемирили грађане четири општине.