latinica  ћирилица
14/09/2020 |  19:16 ⇒ 19:18 | Аутор: Блиц

Јовић ипак у Интеру?

Италијански "Медијасет" јавља како је све завршено - за Реал Мадрид ће ускоро потписати Лауро Мартинез, а у Интер ће прећи Лука Јовић уз доплату од око 60.000 милиона евра.
Лука Јовић (фото:instagram) -
Лука Јовић (фото:instagram)

Италијански медији пишу да је посао вриједан 100.000 евра, Јовић и додатак у новцу за Лаутара који је протекле сезоне био један од најбољих нападача Серије А.

Медији у Милану тврде да је аргентински нападач већ договорио и услове са "краљевским клубом" у ком ће годишње зарадити 8.000.000 евра. Мартинез је био повезиван са Барселоном у претходном периоду, али је због катастрофалног стања у каталонском тиму ствар пропала те је ситуацију искористио Реал.

Нешто раније су освануле и фотографије агената аргентинског фудбалера прије састанка који су имали са челницима Интера.

Навијачи миланског тима су се надали да се ради о преговорима о останку и новим условима, присталице Барселоне да се ствар ипак помјерила са мртве тачке, док су најбоље прошли очигледно у Мадриду.

Средину ће након овог посла промијенити и српски нападач Лука Јовић. Чинило се да ће након овог љета ипак остати у Реалу послије пуно приче о селидби, али би доласком Мартинеза знатно мање простора остало за Србина који је битан дио трансфера јер ће се преко њега Мадриђани растеретити дијела трошкова.

Недавно се појавила прича како је Зинедин Зидан одушевљен напретком српског репрезентативца овог љета, али је ипак одлучио да му не да шансу.

Овог љета је већ један Србин био велико појачање Интера - Александар Коларов.