latinica  ћирилица
20/09/2020 |  17:41 ⇒ 19:05 | Аутор: СРНА

На локалне изборе под слоганом "Окупљање за Српску"

СНСД на локалне изборе излази под слоганом "Окупљање за Српску", рекао је данас шеф Изборног штаба СНСД-а Срђан Рајчевић.
Срђан Рајчевић - Фото: Тwitter
Срђан РајчевићФото: Тwitter

Рајчевић је изјавио да је циљ ове странке и њених 200.000 чланова снажна, развијена и стабилна Република Српска, те да нема сумње да ће се до њега стићи иако су околности отежане.

- Епидемија вируса корона оставља економске, здравствене и друге посљедице и ставља наше друштво у депресију. Упркос вирусу који не дозвољава окупљање морамо то да учинимо и зато је слоган наше кампање за локалне изборе `Окупљање за Српску`- рекао је Рајчевић на Конвенцији СНСД-а у Бањалуци.

Према његовим ријечима, то значи окупљање за све локалне заједнице, а фокус је обичном човјеку и његовим проблемима, те ће у оквиру кампање и водити разговоре са сваким човјеком.

Рајчевић је истакао да је снага странке 23 кандидата за начелнике и градоначелнике, који су млађи од 40 година, те 344 кандидата на одборничким листама, који су млађи од 30 година.

- Са тим потенцијалом улазимо у ову изборну битку - рекао је Рајчевић и поручио бирачима да ће друге странке нудити разне циљеве, али имају на уму да је СНСД најјача опција на политичком небу која може испунити своја обећања.

У обраћању путем онлајн платформе кандидати за начелнике и градоначелнике су поручили да су протеклом периоду остварени значајни резултати у свим сферама живота чији је циљ да се направе што бољи услови живот.