latinica  ћирилица
20/09/2020 |  18:38 | Аутор: СРНА

Радојичић: На локалним изборима окупити се око СНСД-а

Кандидат СНСД-а за градоначелника Игор Радојичића поручио је да се на наредним локалним изборима треба окупити око СНСД-а, који је Бањалуку афирмисао као главни град.
Игор Радојичић на Конвенцији СНСД-а у Бањалуци - Фото: Screenshot
Игор Радојичић на Конвенцији СНСД-а у БањалуциФото: Screenshot

- Окупљамо се на новом путу за Републику Српску, за Бањалуку, за све наше општине и градове да изаберемо пут развоја, саборности и јединства. Окупљање може да се деси око највећег и најбољег, то је СНСД - рекао је Радојичић на Конвенцији СНСД-а у Бањалуци.

Радојичић је позвао чланство на окупљање за Републику Српску и њене локалне заједнице.

- Бањалука је на добром путу и то сматра највећи број њених грађана. Гледамо шта је најбоље у нашем окружењу и желимо да служимо као примјер свим нашим другим градовима и општинама и свим нашим колегама који су са нама - рекао је Радојичић.

Према његовим ријечима, СНСД је за 20 година трансформисао Бањалуку у прави главни град, гдје је урађено много када је ријеч о капиталним инвестицијама, али и запошљавању.

Радојичић је у обраћању набројао шта је све урађено у Бањалуци, што је и видљиво свима који ту живе.

- Циљеви треба да нам буду исто тако амбициозини, једноцифрена стопа незапослености упркос епидемији те рекордан број запослених, те ријешени комунални проблеми - рекао је Радојичић.

На Конвенцији СНСД-а у Парку "Младен Стојановић" обратили су се лидер странке Милорад Додик, потпредсједник Жељка Цвијановић, шеф Изборног штаба Срђан Рајчевић, те кандидати за градоначелнике путем онлајн платформи.

Међу присутнима су били потпредсједници странке Небојша Радмановић, генерални секретар Лука Петровић и други. Присуствовали су функционери, чланови и симпатизери ове странке и бројни гости..

Обратили су се и најмлађи кандидат СНСД-а за одборника на изборима Маја Николић, која се за ту позицију бори у Костајници и која је поручила да млади треба да остану у Српској и боре се за своју и будућност Српске, као и Лука Цицовић, кандидат за одборника у Скупштини Пале.