latinica  ћирилица
20/09/2020 |  19:07 ⇒ 19:25 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Политика СНСД-а је јака Српска

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да се ова странка одувијек бавила озбиљним и одговорним политикама, али никада није губила из вида потребе човјека и друштва у цјелини, те да је у томе кључ успјеха СНСД-а.
Жељка Цвијановић - Фото: СРНА
Жељка ЦвијановићФото: СРНА

- Оно што радимо на нивоу локалних заједница не може се одвојити од онога што радимо на републичком нивоу. Снага сваке наше локалне заједнице даје на снази цијеле Републике. Зато смо и све ове године успјешна политика јер разумијемо да од малог водовода и малог пута негдје на селу зависи много тога, зависи како ће живјети наши грађани у тим срединама, као што и од тога како ће опстати, развијати се и функционисати Република Српска зависи од свих оних политичких процеса који се дешавају на неком више нивоу - истакла је Цвијановићева.

Она је нагласила да СНСД чини јединственим то што увијек настоји да води рачуна и да повеже и локални и републички ниво и на тај начин све вријеме се води рачуна о интересима и Републике и локалне заједнице.

На Конвенцији СНСД-а, којој је присуствовало и руководство странке, Цвијановићева је истакла да није могуће ријешити сваки проблем али је могуће водити одговорну политику која жели да се ухвати у коштац са сваким проблемом.

- Управо то ради СНСД. Не постоји ниједан проблем на који смо зажмурили или окренули главу. Да ли смо га ријешили са више или мање успјеха је друго питање, али никада нисмо одустали и настојимо да га ријешимо што боље можемо. Па и ако нисмо успјели из првог пута, успјели смо из другог, али смо ријешили проблем - истакла је Цвијановићева.

Она је рекла да је поносна на све оно што је заједно урађемо у протеклим годинама, те поздравила људе који су већ неколико пута излазили на изборе и побиједили, али и младе људе који тек улазе у политику.

- Сигурна сам да ће у оквиру СНСД-а успјети да забиљеже побједнички резулатат - рекла је Цвијановићева.

Она је навела да СНСД има континуитет и функцинише као тим у којем су обједињени и стари и млади, искусни и мање искусни, и жене и мушкарце, јер само тако може да се ради и да се прави друштво једнаких у политици.

- Зато вјерујем у све наше генерације и све оне који ће нам прићи у будућности. Ми се не бавимо другима, ми смо људи који се баве озбиљним стварима и одговорним процесима и као одговорна партија хоћемо да дамо најбољи одговор на све процесе - додала је Цвијановићева.

Она је рекла да је поносна на све побједе СНСД и да је убијешена у побједу и предстојећим локалним изборима.

- Желим свим нашим кандидатима много успјеха и да Република Српска буде република побједника, а то ће бити СНСД у нашим општинама које ће помоћи да наша Република Српска иде напријед. Вјерујем у оно што радимо и никада нећу изгубити вјеру у оно што је основни циљ Републике Српске и СНСД-а а то је свакако јака Република Српска. Срећно свима до нове велике побједе - нагласила је Цвијановић.