latinica  ћирилица
16/10/2020 |  10:08 ⇒ 10:11 | Аутор: СРНА

Прњавор: Ухапшено лице због дроге

Прњаворска полиција ухапсила је лице чији су иницијали М.Б, осумњичено за кривично дјело неовлаштена производња и промет дроге.

Лице М.Б. је ухапшено јуче јер је у његовом стану и просторијама које користи пронађено и одузето 40,26 грама марихуане, девет сјеменки индијске конопље, дигитална прецизна вага, метална сјецкалица и остали предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела за које је осумњичено.

Након комплетирања предмета, биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Све мјере и радње предузете су под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по наредбама Основног суда Прњавор, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Бањалучка полиција идентификовала је лице из Бањалуке чији су иницијали М.С. за које се сумња да је непримјетно снимало и фотографисало дјевојке у женском тоалету у робној кући.

Ово лице је идентификовано јуче када је полицији и пријављено да се у просторијама женског тоалета у робној кући у Бањалуци налази непознати мушкарац који непримијетно снима и фотографише дјевојке у тоалету.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука изјаснио се да је ријеч о кривичном дјелу неовлаштено фотографисање.

Од лица чији су иницијали Ж.Д. полиција је јуче одузела путничко возило "пасат" које није имало припадајуће регистарске ознаке.

Контролом је утврђено да се на задњем дијелу возила не налази регистарска ознака, док се на предњем дијелу налази неприпадајућа регистарска ознака, те да Ж.Д. у регистру новчаних казни има дуг у износу од 5.021 КМ.

Против овог лица надлежном суду ће бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.

На подручју Полицијске управе Бањалука јуче је евидентирано пет кривичних дјела, два нарушавања јавног реда и мира, 17 саобраћајних незгода од којих пет са посљедицама по лица и пожар.