latinica  ћирилица
18/10/2020 |  11:50 ⇒ 12:29 | Аутор: РТРС

Серија А: Болоња - Сасуоло (РТРС од 12.30)

Недјељни програм у Серији А отвара меч у Болоњи. У госте истоименом тиму стиже Сасуоло. Утакмица се игра од 12 часова и 30 минута, уз директан пренос на нашој Телевизији.
Фудбал - Фото: илустрација
ФудбалФото: илустрација

Болоња

Тим Синише Михајловића није кренуо по очекивањима.

Послије три кола имају једну побједу и два пораза. Ни распоред им није ишао на руку, гостовали су код Милана на старту и доживјели пораз, онда су на свом терену били бољи од Парме, са убједљивих 4:1, да би у претходном колу, одиграном прије петнаестак дана, изгубили од повратника у елиту, екипе Беневента са 1:0.

На том мечу нису имали ни среће, пошто им је поништен гол за изједначње због сумњивог играња руком. Болоња боље игра на свом стадиону па треба очекивати офанзивну игру и покушај да се стигне до тријумфа.

Сасуоло

Екипа из Ређо Емилије већ је старосједилац у елити и из сезоне у сезону игра све боље.

Оно што их одликује је изуетно ефикасна игра, како на страни, тако и на домаћем терену.

У прва три кола нове сезоне у Серији А, Сасуоло је два пута побиједио, а једном ремизирао.

Почели су ремијем са Каљаријем кући, било је 1:1, али су онда уписали двије убједљиве побједе, на гостовању код дебитанта Специје, па и против другог новајлије Кротонеа. ђ

Обје утакмице добили су са по 4:1, а највише су се истакли већ пословично добри Капуто, као и српски репрезентативац Ђуричић.

Сасуоло је тренутно на трећем мјесту, а испред су само Аталанта и Милан, једине екипе са максималним учинком послије три кола Серије А.