latinica  ћирилица
29/10/2020 |  17:38 ⇒ 17:54 | Аутор: СРНА

Отворен новоизграђени друштвени објекат у Крушкику вриједан 320.000 КМ

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и градоначелник Градишке Зоран Аџић данас су свечано отворили новоизграђени мултифункционални друштвени објекат у Крушкику, за чију је изградњу, опремање и спољно уређење из градског буџета издвојено 320.000 КМ.
Милорад Додик и Зоран Аџић - Фото: СРНА
Милорад Додик и Зоран АџићФото: СРНА

Додик је изразио задовољство чињеницом да је нови друштвени објекат у приградској мјесној заједници Крушкик конципиран на савремен начин, са канцеларијама за Савјет мјесне заједнице, мултифункционалном салом за друштвена и политичка окупљања и свлачионице за спортске активности.

- Драго ми је што видим напредак у Градишци и што у овом времену не долазимо да обећавамо да ћемо нешто урадити, неко вршимо инвентуру урађеног и говоримо о томе на који смо се начин одговорно понашали у протеклом времену - рекао је Додик.

Он је истакао да од политичара треба очекивати да покажу шта су урадили и да престану само обећавати.

- Моја екипа и ја припадамо тој врсти политичара који и за себе остављају реализоване пројекте који су дио напора за бољи живот народа -  рекао је Додик, честитајући градоначелнику Аџићу и предсједнику Савјета мјесне заједнице и мјештанима Крушкика на успјешно реализованом пројекту.

Аџић је истакао да је новоизграђени друштвени објекат вишегодишња потреба и жеља мјештана Крушкика, који је једна од већих мјесних заједница, а која до сада није имала просторије за окупљања и рад Савјета мјесне заједнице.

- Градска управа је препознала ту потребу и претворила у развојни пројекат и данас смо у прилици да покажемо да испуњавамо захтјеве грађана. Град Градишка је препознао улогу Савјета мјесних заједница и у претходне четири године обезбиједио средства за реконструкцију још 15 друштвених домова - рекао је Аџић.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Крушкик Денис Шмитран навео је да идејно рјешење за овај објекат урађено прије двије године, те да ће сада овај објекат користити сви грађани и у њему организовати културне и друге манифестације.