latinica  ћирилица
25/11/2020 |  18:27 ⇒ 18:27 | Аутор: СРНА

Младић се убио у полицијској станици

Младић се убио данас у полицијској станици у Загребу док је над њим вршена криминалистичко испитивање.

Полиција је саопштила да се самоубиство десило у 13.23 часова у привременим службеним просторијама Прве полицијске станице Загреб. Хрватски држављанин над којим се спроводило криминалистичко испитивање починио је самоубиство ватреним оружјем.

Како се незванично сазнаје, мушкарац је имао 25 година.

Према првим информацијама, за осумњиченог је током криминалистичког испитивања утврђено да законито посједује више комада ватреног оружја које је приликом претраге куће добровољно предао.

Полицијски службеници су одузели наведено оружје а у службеним просторијама започели су формални поступак привременог одузимања, односно пописивања ватреног оружја, преносе хрватски медији.

Осумњичени мушкарац, који је до тада у потпуности сарађивао с полицијским службеницима и својим понашањем није показивао знакове да би наудио себи или полицијским службеницима, у једном тренутку је наглим покретом узео један комад ватреног оружја и њиме починио самоубиство", саопштила је полиција.

Одмах по сазнању за догађај главни директор полиције упутио је стручни тим полицијских службеника Директората полиције како би се утврдиле све околности овог догађаја.

Увиђај на мјесту догађаја обавиће Жупанијско државно тужилаштво у Загребу.