latinica  ћирилица
27/11/2020 |  18:51 ⇒ 20:29 | Аутор: РТРС

Јагодић: Наставити серију побједа у Бањалуци (ВИДЕО)

Након гостовања у Мостару у прошлом колу, 16. рунда м:тел Премијер лиге БиХ за фудбалере Борца доноси окршај са још једним тимом из Херцеговине.
Владо Јагодић - Фото: РТРС
Владо ЈагодићФото: РТРС

На Градски стадион у суботу долази екипа Широког Бријега. У првом дуелу ових екипа ове сезоне Широки је на "Пецари" био убједљив и славио 3:0.

У редовима Борца сви желе реванш, односно наставак серије побједа у Бањалуци.

-У госте нам долази Широки Бријег, и ми размишљамо само о три бода. Пали смо на четврто мјесто на табели и то нас нимало не задовољава. Наша жеља је да се поново повратимо на то треће мјесто, да не бисмо посљедње коло ишли у госте Тузла ситију без могућности да будемо други. Неће бити изненађења за нас од стране Широког. Ми њих добро познајемо, и уз дужно поштавање мом колеги и њиховој екипи, мислим да смо фаворити. Надамо се да ћемо наставити низ непобједивости на нашем терену и уписати три бода. Добро смо радили претходних дана и имамо расположене играче. Не размишљамо о Сарајеву или Крупи, већ само о утакмици сутра. Уједно, желимо се и реванширати за најтежи пораз у сезони који смо претрпјели у гостима код њих - рекао је Владо Јагодић, тренер Борца.

Борчев шеф стручног штаба има одређених кадровских проблема пред сутрашњи дуел. У нашем тиму неће бити још једног играча, који је позитиван на корона вирус, а то је везиста Александар Радуловић, као ни капитена Стојана Врањеша који је био негативан на посљедњем тестирању, али није у тренингу. Ровити су и Алмедин Зиљкић, те Дејан Мелег, али ће бити на располагању Влади Јагодићу.

Утакмица Борац – Широки Бријег игра се сутра на Градском стадиону у Бањалуци. Почетак је у 17.00 часова.