latinica  ћирилица
11/01/2021 |  12:35 ⇒ 12:36 | Аутор: РИА-Новости

Јокић: Много ми значе похвале Данкана

Никола Јокић био је задовољан тријумфом над Њујорком којим је његов Денвер наставио да поправља форму, након нешто споријег почетка сезоне.
Никола Јокић - Фото: Тwitter
Никола ЈокићФото: Тwitter

Денвер је савладао Никсе резултатом 114:89, а Јокић је за РТС изјавио да му пријају похвале Тима Данкана, који је рекао да обожава да га гледа.

У утакмици у којој су заиграли сви играчи са клупе Нагетса, Јокић је поново био најбољи са 22 поена, 10 скокова и пет асистенција.

- Нема ниједне лаке утакмице, нити побједе за нас. Тако је било откад сам ја овдје, колико већ пет-шест утакмица - рекао је Јокић и додао:"Хвала му, сигурно много значи када један такав играч, толика звијезда и будући члан Куће славних похвали. Један играч којем сам се дивио када сам долазио у НБА и била ми је част што сам играо против њега. Значи сигурно много."

Екипа из Колорада се тренутно налази на мини-турнеји у Њујорку, а због свих мјера и протокола, забрањено им је кретање осим ка спортским халама када су утакмице.

- Досадно је, не можемо да идемо ни на вечере, нити да се дружимо. Углавном смо по собама, ништа не радимо. Мало је досадно, али добро, овдје смо због посла и тако је – како је - реко је Јокић.

Момак из Сомбора је задовољан низом побједа послије нешто слабијег старта, а прокоментарисао је и изјаву тренера Мајка Мелоуна да би на свакој утакмици могао до трипл-дабла.

- Тешко је, дуга је сезона. Зависи од утакмице до утакмице, некада можеш и иде те, некада не можеш. Тешко је, једино ако баш пратиш и 'вијаш' статистику, зато није много људи то направило, мислим да су само два-три човјека то урадила откад постоји лига  закључио је Јокић за РТС.

Овом побједом Нагетси су коначно изашли "на нулу", односно имају исти број побједа и пораза (5-5) и налазе се на деветој позицији на табели Западне конференције.