latinica  ћирилица
27/01/2021 |  13:05 | Аутор: Агенције

Ђоковић радио склекове на тераси (ВИДЕО)

Новак Ђоковић на балкону у Аделајду проводи највише времена и настоји да што више буде у контакту са својим навијачима.

Након што је саслушао старију даму која му је објаснила зашто навија за њега Ђоковић је прихватио изазов двојице Аустралијанаца.

– Ти си ратник!, узвикнула је Абориџинка која је дошла под терасу. Оно што је потом имала да му каже – веома га је гануло.

Доун Стјуарт-Лукресис дошла је пред Ђоковића с поклоном. Она је показала тканину на којој је урадила умјетничко дјело посвећено најбољем тенисеру, а Новаку је то појаснила следећим речима:

- Ти си ратник! Ово у средини си ти, а ово је твоје путовање. Ти си у средини, около су остали играчи, навијачи. И, од свих земаља које си прошао, стигао си нам у Аустралију. Ово је теби посвећено! - говорила је она.

- Хвала вам. Хвала вам много - чуло се с терасе.

Доун Стјуарт-Лукресис је додала и сљедеће:

-Знаш ли зашто те волим? Зато што ја радим са абориџинском децом исте оне ствари везане за правилно одрастање као што и ти то радиш у Србији - рекла је она, на шта јој је Ноле узвратио новом захвалношћу од срца, као и једним послатим пољупцем с терасе.

Двојица момака су га изазвала да ради склекове на тераси. Новак је прихватио изазов. Урадио је склекове са члановима стручног штаба у једном од посљедњих дана у обавезном двонедјељном карантину, док су и момци пратили његов ритам, а све је завршено осмијесима.

Ђоковића од 2. до 6. фебруара очекује АТП Куп, док је од 8. до 21. заказан Аустралијан опен на коме ће бранити титулу.