latinica  ћирилица
27/02/2021 |  21:36 ⇒ 21:59 | Аутор: РТС

Џулија Робертс и Џорџ Клуни купују "улазницу за рај"

Познати холивудски пар Џулија Робертс и Џорџ Клуни, глумиће заједно у новом филму "Улазница за рај".

Прослављени глумачки пар, Џулија Робертс и Џорџ Клуни, у филму глуме разведени пар који се удружује и одлази на Бали како би спријечио своју ћерку да направи исту грешку коју су направили они прије 25 година, ступајући у брак.

У новој Универзаловој романтичној комедији "Улазница за рај", редитеља Ола Паркера, Џулија Робертс и Џорџ Клуни заједно ће се по пети пут наћи на истом филмском пројекту заједно.

Иако је прије пар година изјавила да више неће снимати романтичне комедије, Џулија је погазила ријеч, можда због дугогодишњег пријатељства са Клунијем.

Глумица је једном приликом открила да је њихово пријатељство једно од ријетких и искрених у Холивуду. То потврђује и Клуни. На додјели Бафта награде 2013. године, када је добио посебну награду за Стенлија Кјубрика за успјех на филму, Џулија га је најавила, а глумац јој је узвратио ријечима:

- Било је велико задовољство гледати те како постајеш жена каква си сада. Она је невјероватна мајка, дивна супруга и одлична пријатељица. Заиста ми је част имати је поред себе вечерас - рекао је Клуни.

Клуни је у једном разговору открио да Џулија често гостује у његовој кући на језеру Комо у Италији, да је нашла одличан баланс са његовом супругом Амал Клуни.