latinica  ћирилица
05/03/2021 |  10:47 ⇒ 13:34 | Аутор: СРНА

Додик: СНСД најважнија политичка партија Српске

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је Срни да је СНСД најмоћнија и најважнија политичка партија у Републици Српској која је званично основана 5. марта прије 25 година, а свој политички ангажман почела је знатно раније.
Милорад Додик - Фото: nezavisne novine
Милорад ДодикФото: nezavisne novine

- СНСД је државотворна политичка партија која своју снагу показује у континуитету већ 25 година и која се, у институционалном смислу, најснажније бори за Српску и као таква је препозната у народу - истакао је Додик.

Он је нагласио да се политика мјери по оном што је урађено, што је СНСД до сада много пута потврдио, јер иза политике СНСД-а су многи реализовани пројекти на подручју цијеле Републике.

- Такође, веома је значајно да смо оправдали повјерење наших грађана и да у континуитету гласају за опцију која гарантује мир, стабилност и развој Републике Српске, а та опција је СНСД - рекао је лидер СНСД-а.

Он је нагласио да СНСД има велике амбиције, да траје и побјеђује с циљем да се настави континуитет развоја и очувања Српске.

- СНСД је до сада урадио много, а наставиће и даље да гради и унапређује живот у Српској, промовише њене вриједност, мир и сарадњу - истакао је Додик.

Лидер СНСД је честитао овај велики јубилеј руководству, чланству и симпатизерима странке, уз поролу да настављају даље нижући изборне побједе и уједињени око истог циља - за јачу и још љепшу Републику Српску.