latinica  ћирилица
09/03/2021 |  11:12 ⇒ 11:36 | Аутор: СРНА

Пронађене бака и унука које су залутале током шетње

Држављанка Србије и четворогодишња дјевојчица, које су залутале током шетње, пронађене су на неприступачном терену у мјесту Касиндолска ријека у општини Трново, сапштила је Полицијска управа Источно Сарајево.
Бака и унука залутале у Трнову - Фото: СРНА
Бака и унука залутале у ТрновуФото: СРНА

Држављанка Србије чији су иницијали Љ.П. /56/ и четворогодишња дјевојчица одсјеле су у апартманском смјештају на подручју Јахорине и залутале су приликом шетње.

Након вишечасовне потраге полицијских службеника, припадника Горске службе спасавања Јахорина и радника Шумског газдинства Трескавица, пронађене су на неприступачном планинско-шумском подручју у мјесту Касиндолска ријека. Жена и дјевојчица биле су стабилном психо-физичком стању.

Из полиције су навели да су синоћ, око 20.15 часова, након информације радника Шумског газдинства Трескавица да се на шумском рејону крећу два непозната лица одмах кренули у претрагу терена, проналазак и идентификацију.

Такође, је Полицијској станици Пале синоћ око 21.00 час пријављено да су жена Љ.П. и четворогодишња дјевојчица, које су одсјеле у апартманском смјештају на подручју Јахорине, изашле у шетњу око 16.00 часова и да се нису вратиле.

Полицијска управа Источно Сарајево захвалила је припадницима Шумског газдинства "Трескавица" и Горској служби спасавања Јахорина за кооперативност и сарадњу у рјешавању овог случаја.