latinica  ћирилица
05/04/2021 |  13:19 ⇒ 14:15 | Аутор: Б92

Копачке којима је Митровић "поништио" Роналдов гол на аукцији за Гаврила (ФОТО)

Цијела Србија је устала и ујединила се да би се обезбиједила средства за лечење шестомесечне бебе Гаврила који болује од спиналне мишиће атрофије.

За лијечење ове опаке болести потребно је чак два и по милиона евра, и то је био сигнал за све добре људе Србије да се окупе око хуманог циља.

Након велике хуманитарне аукције капитенске траке Кристијана Роналда, коју је Португалац одбацио у мечу са репрезентацијом Србије, још један вриједан предмет са истог меча, наћи ће се на хуманитарној аукцији за Гаврила, и то предмет који је промијенио читав ток утакмице, па чак и био заслужан за то да Кристијано Роналдо напусти меч и скине капитенску траку.

Копачке које је штопер Стефан Митровић носио на мечу са Португалом, и у којима је успио да у посљедњим секундама меча два пута одбрани гол Србије, такође су постављене на хуманитарну аукцију за малог Гаврила!

Копачке (Фото: Срђан Стевановић/Starsportphoto)

Стефан Митровић је донирао ове копачке које су "дошле главе" Кристијану Роналду и сачувале Србији бод против Португала и тако помогао акцију сакупљања средстава.