latinica  ћирилица
08/04/2021 |  12:58 | Аутор: СРНА

Вулић: Бећировићеви комплекси и фобије од јаких лидера

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је Срни да Денис Бећировић, с обзиром да никад није постао предсједник своје странке, има фобију и комплекс од јаких предсједника и лидера, односно свега онога што он није.

Вулићева је рекла да Бећировић галамом у парламенту покушава да осигура да бар некад у будућности буде лидер, што се граничи са немогућим, а то што му се не свиђају јавно изречени ставови српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ је његов проблем, а не Милорада Додика.

- Поразно је да је један парламентарни дом позорница за тако нешто, посебно у оквиру делегатских питања за шта сам сигурна да је у годинама мандата до сада научио како функционишу. Ово није први пут да представници СДП-а позивају на одмазду Милорада Додика. Њихова жеља да управљају свим нивоима власти и да утичу на судску власт остаће само пука жеља - поручила је Вулићева.

Реагујући на данашњи иступ Бећировића у Дому народа, Вулићева је нагласила да у ослобађању од комплекса могу помоћи стручњаци, а никако представе за јавност у парламенту.

Она је оцијенила да су оспоравање слободне говора и пријетње без основа само потези очајника.

- Да је кадар, Бећировић би био бар посланик који је изабран од свог народа, а овако само је љубоморни комплексаш на лидера и државника. Похвално је што је то бар јавно и признао - истакла је Вулићева.