latinica  ћирилица
20/04/2021 |  14:35 ⇒ 18:18 | Аутор: СРНА

ГО СНСД Бањалука: Задовољство због Вучићевог доласка (ВИДЕО)

Бањалучки Градски одбор СНСД-а, предвођен предсједником Владом Ђајићем, изразио је задовољство због предстојећег доласка предсједника Србије Александра Вучића и делегације Владе Србије у Бањалуку поводом Дана града.
СНСД Бањалука - Фото: Тwitter
СНСД БањалукаФото: Тwitter

- С обзиром на то да је, на приједлог Градског одбора СНСД-а и Владе Ђајића, Скупштина града донијела одлуку да највеће градско признање додијели предсједнику Србије Александру Вучићу, част нам је, а вјерујемо и свим Бањалучанима, што ће нам својим доласком указати повјерење и захвалност - саопштено је из Градског одбора СНСД-а.

У саопштењу се додаје да Бањалука, али и цијела Република Српска, гледају у Србију као искреног пријатеља који је увијек спреман да пружи подршку.

- Ми смо један народ који Дрина не раздваја, већ спаја и вјерујемо да ћемо наставити заједно градити мостове који ће нас само још чвршће повезивати - истакли су у Градском одбору СНСД-а.

Из СНСД-а напомињу да ће, поводом Дана града - 22. априла, Кључ града предсједнику Србије Александру Вучићу уручити предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић.

Церемонији ће присуствовати предсједник и чланови Градског одбора СНСД-а, те одборници у Скупштини града.