latinica  ћирилица
ФОТО ГАЛЕРИЈА :  Тактичка показна вјежба МУП-а и Министарства правде
претходна [1/7] сљедећа
Вјежба МУП-а и Министарства правде (фото: МУП Српске)
Вјежба МУП-а и Министарства правде (фото: МУП Српске)