latinica  ћирилица
БОЖИЋНИ ПРОГРАМ
Уз Радио Телевизију Републике Српске
БОЖИЋНИ ПРОГРАМ
12:30
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
БОЖИЋНИ ПРОГРАМ

 

РАДОСТ БОЖИЋА

Редакција забавног програма Радио-телевизије Републике Српске припрема и ове године богат празнични програм поводом најрадоснијег хришћанског празника.

Бадњи дан започињемо шесточасовним Јутарњим програмом, водимо вас кроз цијелу Републику Српску и упознајемо са обичајима везаним за овај дан у различитим крајевима, а нашим гледаоцима дијелимо поклоне. Након Дневника 2 настављамо са отвореним колаж програмом уз мноштво пјесме, игре и најзанимљивијих прилога и укључења заједно ишчекујемо најрадоснији хришћански празник!

"Радост Божића", је седмочасовни отворени божићни програм, који почиње од 12 часова и 30 минута, и који уредничка екипа РТРС-а спрема за своје гледаоце.

Уз оркестар Милана Јовановића Јабучанца забавиће нас Зорана Павић, Ренато Хенц, Ђорђе Чавић, Данка Стојиљковић и Дејан Ћулум. Уз звуке хармонике и лијепе народне пјесме завирићемо у сваки кутак наше Републике Српске и кроз шаренило обичаја сазнати више о вјери и традицији. Везиље, плетиље, здравичари, гуслари, слободни умјетници, сви наши гости показаће нам како се различитим обичајима дочекује и слави Божић.

Новинарске екипе увелико су на терену и максимално се труде да имају што боље приче и прилоге из цијеле Републике Српске, а и региона.

Програм је конципиран да се за свачији укус спреми по нешто, и искрена жеља уредничког тима јесте да тог дана са радошћу уђе у све домове Српске, а и шире, те да седмочасовно дружење буде на обострано задовољство.

Домаћинима у студију, Верици Kалаба и Срђану Радановићу гледаоци ће моћи да се јаве директно у програм, а они ће оне најбрже и најсрећније обрадовати лијепим и вриједним поклонима. Домаћини позивају и све оне који живе у иностранству да им пишу на bozic@rtrs.tv, као и да са њима и свим осталим гледаоцима подијеле срећу празника.

Надамо се да ћемо за овај Божић бити главни "кривци" за разбибригу и угодну атмосферу у вашим домовима!

 

МИР БОЖИЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Редакција: Посебне емисије

Контакт: