X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Млади Морс
Млади Морс
23:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Млади Морс

МЛАДИ МОРС- YOUNG MORSE ENDEAVOUR- серија

Режија: Kristoffer Nyholm

Улоге: Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, Sean Rigby, James Bradshaw, Caroline O'neill, Dakota Blue Richards, Sara Vickers, Abigail Thaw, Jack Laskey, Shvorne Marks

Изврсна британска криминалистичка серија Млади Морс враћа нас у прошлост једног од незаборавних телевизијских ликова и разоткрива нам како је почела каријера касније славног инспектора Ендејвиора Морса. Шон Еванс глуми млађу верзију славног лика Колина Декстера и омогућава гледаоцима да сазнају више о прошлости детектива славног по љубави према укрштеницама, класичној музици, енглеском пиву и класичним аутомобилима.

Прича је смјештена у 1965. годину и прати потрагу за несталом ученицом због које се Ендејвиор Морс враћа у Оксфорд, град који ће на крају обликовати и одредити његову судбину. Усред компликоване истраге убиства коју води инспектор Фред Турсдеј (Роџер Елам), Ендејвиор постаје маргинализован, дискредитован и малодушан. Суочен с демонима из своје прошлости креће у своју борбу за правду, рискирајући све у потрази за истином која ће га прогонити до краја живота.

Редакција: Документарни и страни програм