X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
ХОТЕЛ ВАВИЛОН
серија
ХОТЕЛ ВАВИЛОН
22:50
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
ХОТЕЛ ВАВИЛОН

ХОТЕЛ ВАВИЛОН - серија, 4 сезоне, 32 епизоде, суботом послије вечерњег филма

Година: 2006.
Земља: Велика Британија
Жанр: комедија, драма
Форма: серија
Режија: Енди Вилсон, Јан Б. МекДоналд, Пол Витингтон
Сценарио: Тони Бесгелоп, Имоген Едвардс Џон, Хауард Оверман
Улоге: Тамзин Аутваит, Мекс Бисли, Декстер Флечер, Ема Пирсон, Натали Мендоза, Мартин Маркез, Мајкл Одита

Хотел Вавилон је хотел с пет звјездица у којем гостује само најелитнија клијентела и гдје новцем можете купити готово све што пожелите...

Инспирисана књигом Имогена Едвардса Џонса о животу иза сцене лондонског угоститељства, ова Би-Би-Сијева серија повешће нас на пут иза фасаде гламура, лажних осмијеха и благостања, и то кроз искуства особља који на сваки начин морају да удовоље гостима. Декаденција и разврат су нешто што можете да очекујете када уђете у овај хотел. Замјеник менаџера Чарли Едвардс биће нам водич кроз хедонистички свијет хотела високе категорије у којем гости могу да остварују своје најлуксузније прохтијеве. Он ће нас практично водити кроз сваку епизоду у којој се најчешће обрађује ексцентричност богатих и славних, разлика у њиховом понашању када су камере укључене од онога када се свјетла рефлектора и камере угасе.

Чарлијева шефица и генерална менаџерка хотела је Ребека Мичел. Она је одлучна у намјери да сервилношћу натјера госте да се поново врате у хотел, али њен приватни живот и те како трпи због тога што је посвећена професији. Чарли на све начине покушава да се одупре шарму амбициозне Џеки, директне менаџерке задужене за собарице и одржавање хотела, или привлачности помало злобне главне рецепционарке Ане. У кризним ситуацијама он увијек може да се ослони на Тонија, пазикућу, који се поноси тиме што је способан на поправи било шта за било кога, у било које доба. 

Редакција: Документарни и страни програм