X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
MAC 2020
Догађај године у музичком свијету
MAC 2020
--:--
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
MAC 2020

Објављен је датум одржавања МАК-а! А ево која ће се још земља прикључити манифестацији.

Други по реду Music Аwards Ceremony под званичним називом "МАC 2020" , биће одржан 27. јануара, најављују организатори и продуценти из Skymusica. Догађај године у музичком свијету и овaј пут биће одржан у Штарк Арени, а прошле године пратило га је 15.000 људи.
Као што су организатори и најавили након прве одржане манифестације, МАК ће се овај пут проширити. Новина церемоније је то што ће 2020. године у њој учествовати и Словенија, поред Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Сјеверне Македоније и Црне Горе.
То значи да ће се и словеначки извођачи и бендови наћи на листама номинованих, а подразумијева се и да ће најпознатији словеначки музичари наступити у ревијалном дијелу МАК-а. Осим тога, манифестација ће бити емитована и на словеначкој телевизији, као и на телевизијама у другим земљама учесницама.
Оно што издваја Music Аwards Ceremony од свих осталих музичких манифестација јесте чињеница да “спаја неспојиво”, па ће се тако и овај пут на МАК-у чути, како звуци поп музике, тако и рока, хип-хопа, народне музике и трепа, најављују организатори.
МАК је постао регионално препознатљив и по свом аутентичном визуелном идентитету, који није изостао ни овај пут. На Инстаграм страници манифестације појавили су се први "teaseri" који најављују догађај
хттпс://www.инстаграм.цом/п/Б5иодВеЈреП/??????!!!!!
хттпс://www.инстаграм.цом/п/Б5qРслцгИХе/????!!!!!!!!!
На првом МАК-у наступили су Стјепан Хаусер, Марија Шерифовић, Симфонијски оркестар РТС-а, Тони Цетински, Масимо Савић, Јелена Розга, Жељко Јоксимовић, Ван Гог, Бајага, Сергеј Ћетковић, Лету штуке, Петар Грашо, Емина Јаховић, Вива Вокс, Лолобриџида, Плави оркестар, Раста, Аца Лукас, Тончи Хуљић, Наташа Беквалац, Јелена Карлеуша, Каролина Гочева и оперска пјевачица Светлана Палада, а додијељено је и 26 МАК признања којима су обухваћени сви музички жанрови.
Још није познато које ће музичке звијезде наступити на МАК-у 2020, али судећи по претходном, једно је сигурно – на овој манифестацији наступају само најбољи од најбољих!
Организатори најављују да ће Music Аwаrds Ceremony и овај пут имати хуманитарни аспект и биће реализован у сарадњи са ЦЕБЕФ-ом.

Редакција: Забавни програм