latinica  ћирилица
НОВОГОДИШЊА БАЈКА
цјелодневни отворени програм
НОВОГОДИШЊА БАЈКА
12:30
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
НОВОГОДИШЊА БАЈКА

Радио Телевизија Републике Српске је својим гледаоцима и ове године припремила богат и разноврстан новогодишњи програм.

Након три сата отвореног јутарњег програма са свим занимљивостима, музиком и гостима "Новогодишњу бајку" почињемо у 12 часова и 30 минута. Уз топлу атмосферу из празнично окићеног студија РТРС-а припремамо вам лепршаве, шаљиве и занимљиве животне приче из читавог региона упркос пандемији, а све ће бити зачињено цјелодневним музичким програмом. Наше репортерске екипе укључиће се из мјеста широм Републике Српске, али и региона и сазнаћемо шта то наши гледаоци очекују у Новој години и како планирају прославити њен долазак у својим домовима.

У студију ће, уз пратњу виртуоза на хармоници, Перице Јаћимовића, наступити Халид Муслимовић и Цеца Видовић.

За најмлађе смо припремили пакетиће, а и за све остале гледаоце много поклона.

У студију вас кроз занимљиве прилоге из свих крајева, уз музику и госте воде: Срђан Радановић, Верица Калаба, Сања Поповић и Сандра Ђукановић.

Ово су само цртице из онога шта нас уз игру, пјесму, прскалице и весеље очекује у отвореном програму све до 19 часова и 30 минута, а након Дневника 2 екипа Забавног програма припремила вам је спектакуларни новогодишњи шоу „Хармоника свира диско“, у којем ће се смјењивати звијезде у пјесми, игри, плесу и забави. За све укусе спремили смо по нешто. Очекују вас Лепа Брена, Регина, Ивана Јордан... А осим пјевачких, у студију ће бити присутне и водитељске звијезде.

Све ово и још много других занимљивих садржаја гарантује нашим гледаоцима добар провод у кругу породице и у топлини свога дома, како препоруке и гласе.

Првог и другог јануара од 20 часова и 10 минута на програму РТРС очекују вас два спектакуларна концерта из Сава центра дива народне музике Ане Бекуте и Снежане Ђуришић.

Са жељом да угодно дочекате Нову годину, и да нам она буде много боља од ове 2020. за коју се многи радују да је  испраћамо, позивамо вас да будете уз новогодишњи програм Радио Телевизије Републике Српске.

Редакција: Забавни програм