latinica  ћирилица
У ТУЂОЈ КОЖИ
У ТУЂОЈ КОЖИ
17:10
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
У ТУЂОЈ КОЖИ

Kолико пута сте, искрено, пожељели да сте неко други? Kада би могли да се нађете у туђој кожи, претпостављамо, била би то она у којој се много лакше и лагодније живи, него у оној сопственој! Сви смо жељни својих пет минута славе, а да ли смо спремни и на притисак који она доноси, или на терет и труд који јој је претходио?!
"Шта би дао да си на мом мјесту" - стихови легендарног Душка Трифуновића, кажу, настали су када је Жељко Бебек ушао у кафић и истовремено изазвао презир и дивљење присутних. Да ли управо због те љубоморе или знатижеље пожелимо бити неко други? А чега смо се све спремни одрећи да би били најбоља верзија себе?! Има ли још Малих сирена које су спремне жртвовати све зарад љубави и постати неко други? Можемо ли ми уопште бити неко други? И шта ако би се обрели у кожи која није "скројена" по нашој мјери?
Животне улоге се често мијењају и смјењују, неријетко и без наше дозволе, али оно што увијек можемо јесте да будемо најбоља могућа верзија себе!
Да је најлагодније у сопственој кожи, покушаћемо доказати у серијалу емисија " У туђој кожи". У улози привредника, аутомеханичара, спортиста, политичара, конобара... наћи ће се наша Сања Станковић. Kако је одговорила изазовима, пратите у нашем програму, од 27. јуна.

Гледајте " У туђој кожи" и будите најбоља верзија себе у сопственој кожи!!!

 

Редакција: Забавни програм