latinica  ћирилица
У ПОКРЕТУ са Данијелом Дакићем
ТВ магазин о урбаној култури
У ПОКРЕТУ са Данијелом Дакићем
22:40
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
У ПОКРЕТУ са Данијелом Дакићем

У новој сезони РТРС магазина о урбаној култури ‘У ПОКРЕТУ са Данијелом Дакићем’ осим о актерима урбане културе говориће се и о тзв. бастионима урбане културе као што су фестивали, конвенције и конференције и њиховом друштвеном значају.

Циклус емисија Радио-телевизије Републике Српске "У ПОКРЕТУ са Данијелом Дакићем" преиспитује живот у граду и урбану културу, дефинишући њено дјеловање и утицај на друштво. Кроз разговоре са представницима те културе, познатим музичарима, музичким продуцентима, визуелним и уличним умјетницима, дигиталним умјетницима, глумцима и онима који свој персонални израз обликују кроз урбану културу, трага се за одговорима на питања шта је урбана култура и у којем облику данас егзистира .

У емисији постоји мноштво специфичности које ову емисију постављају у сам врх техничког и идејног приступа, а посебно се издваја уникатно возило "застава 850АК" , које доприноси градској атмосфери и јединственом утиску вожње класиком. "У ПОКРЕТУ" возићете се са ТВ и радио водитељем и промотером урбане културе, Данијелом Дакићем.

Ријеч је о модерној и атрактивној телевизијској емисији, кратком ТВ формату, која ће бити емитована петком, од 22 часа 40 минута, на првом програму РТРС.

Редакција: Забавни програм