latinica  ћирилица
МАМА И ТАТА СЕ ИГРАЈУ РАТА
МАМА И ТАТА СЕ ИГРАЈУ РАТА
20:15
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
МАМА И ТАТА СЕ ИГРАЈУ РАТА

Мама и тата се играју рата, серија

Термин: викендом од 20.15 часова

Режија: Гордан Кичић

Сценарио: Гордан Кичић, Владимир Симић и Марко Манојловић


Улоге: Гордан Кичић, Нина Јанковић, Лена Лазовић, Небојша Илић, Војин Ћетковић

Серија Мама и тата се играју рата прати јунаке који су на прагу средњих година, фокусира се на онај моменат њихових живота када њихова „младост” и све илузије којих су се грчевито држали коначно уступају мjесто одлукама и обавезама које захтjевају зрелост.


Тај процес захтjева преиспитивање, суочавање са самим собом, то је болан и отрежњујући процес, али истовремено и урнебесно смијешан, пун изазова, погрешних и исправних одлука, баш као и живот сам.


Главни актери су супружници Вељко и Јадранка, чији брак након неколико година улази у озбиљну кризу. Вељко је глумац који још увек чека своју велику улогу, а Јадранка је архитекткиња која носи готово сву одговорност њиховог заједничког живота на својим леђима. Њихова драма настаје када Јадранка саопшти Вељку да жели да се разведе од њега.


Нова правила живота у транзицији утичу и на односе у брачној заједници чији актери не сазревају на сличан начин. У том смислу је ова серија сведочанство о проблемима са којима се суочавају бројни млади брачни парови, што омогућава висок степен идентификације од стране гледалаца.

 

Редакција: Забавни програм