latinica  ћирилица
11/10/2014 |  21:41 | Аутор: Агенције

Адвокат није разочаран ремијем

Селектор фудбалске репрезентације Србије Дик Адвокат рекао је да није разочаран ремијем са Јерменијом (1:1) на старту квалификација за првенство Европе.

Адвокат је истакао да ће екипа морати да поправи неке ствари у игри.

"Нисам разочаран, јер смо били добри у једном дијелу меча. Знали смо да ће Јерменија играти дефанзивно. Било је тешко кад смо примили гол. Напорно смо радили да изједначимо и на крају сматрам да смо освојили овај бод. Важно је да су се играчи борили и остали смо непоражени. Имамо квалитет, али постоје ствари које морамо да поправимо у игри. Важна нам је подршка публике на сљедећем мечу", рекао је Адвокат послије меча за РТС.

Стријелац изједначујућег гола Зоран Тошић истакао је да је Србија на крају добро прошла у Јеревану.

"Дошли смо да побиједимо и вјеровали смо у то. На крају је могло да буде и горе. Зато је овај реми позитивна ствар. Нико није срећан ремијем, али велика је разлика када на почетку квалификација изгубите. Они су из једна ситуације дали гол, а ми смо сами себи направили катастрофу. Морамо да побиједимо Албанију у сљедећем мечу", поручио је Тошић.

Капитен селекције Србије Бранислав Ивановић признао је да је очекивао више од вечерашњег меча.

"Нисмо искористили шансе, а примили смо гол из прекида. Послије тога је све дјеловало тешко, изгубили смо дисциплину. Да смо први постигли гол, побиједили би. Ово је реалност. Имамо меч за три дана, морамо да се опоравимо за Албанију. Квалификације су дуге и други ће губити бодове", навео је Ивановић.

Ивановић је додао да очекује бољу игру у уторак на мечу са Албанијом у Београду.

"Очекујем веома тежак меч са Албанијом, али и пун стадион. Веома важна ће нам бити подршка навијача. Рачунамо на три бода и морамо да се сконцентришемо да остваримо циљ", закључио је Ивановић.