latinica  ћирилица
23/04/2015 |  20:10 | Аутор: РТРС

РТРС и Хипо банка - заједно у сусрет "Ђурђевданском фестивалу" (ВИДЕО)

Припреме за "Ђурђевдански фестивал" приводе се крају. Објављено је 16 композиција за које гледаоци могу да гласају путем телевотинга.
Ђурђевдански фестивал Бањалука 2015 - Фото: РТРС
Ђурђевдански фестивал Бањалука 2015Фото: РТРС

Данас је потписан уговор о генералном спонзорству Фестивала између представника Хипо Алпе Адриа банке и Радио-телевизије Републике Српске.

Организацију Фестивала и ове године подржали су Град Бањалука, као покровитељ и Хипо Алпе Адриа банка а.д. Бањалука као генерални спонзор Фестивала.

- Сматрамо да је овај фестивал веома добро организован, да подстиче битне вриједности и пружа могућност дјеци и младима да искажу своје квалитете. Веома нам је драго да смо присутни овдје, да смо партнер Радио-телевизије Републике Српске, што смо и показали у претходних 12 година и очекујемо да наставимо и у наредном периоду са овим програмом - рекао је Горан Бабић, директор Хипо Алпе Адриа банке а.д. Бањалука.

Наша телевизија већ 22. годину организује "Ђурђевдански фестивал дјечије пјесме", који је један од најзначајнијих фестивала за дјецу, не само у Босни и Херцеговини, него и региону.

Драшко Милиновић, генерални директор Радио-телевизије Републике Српске, захвалио се Хипо банци на подршци. Како је истакао, Хипо банка је и ове године стала уз РТРС и најљепши фестивал на овим просторима, који има континуитет од 22 године непрестаног трајања.

Финале Фестивала биће одржано у сриједу, 13. маја, у Спортској дворани "Борик". Сав приход од улазница, по симболичној цијени од једне КМ, биће уручен Хемато-онколошком одјељењу Дјечије болнице Клиничког центра Бањалука.