latinica  ћирилица
01/06/2015 |  08:30 | Аутор: РТРС

Финалисти X Factora Adria наступају на концерту Робија Вилијамса!

Четврта епизода уживо популарног музичког такмичења била је обојена најљепшим љубавним пјесмама, али и узбуђењем финалиста, будући да се ближи финале, али и концертни спектакл деценије који ће бити одржан 17. јуна на Ушћу, а у којем ће учествовати и сви финалисти X Factora Adria!

Наиме, у уводном дијелу емисије такмичари су били под маскама са ликом свјетске музичке иконе Робија Вилијамса, а као загријавање пред концертни спектакл, на сцени смо видјели и фигуру познатог пјевача у природној величини.

Међутим, посебно изненађење за финалисте био је жири који је у једном тренутку саопштио својим пуленима да су очарали цијели регион, али и Робијев тим, који је одлучио да управо они наступе на концерту свјетске музичке иконе!

“Тим Робија Вилијамса гледао вас је како изводите његову пјесму "Let me entertain you" и одлучио је да се сви финалисти појаве пред његов наступ 17. јуна на Ушћу“ – рекао је жири такмичарима што је изазвало одушевњење у бекстејџу!

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria