latinica  ћирилица
15/02/2016 |  08:38 | Аутор: Блиц

Од дебељуце до заводника импресивног гласа (ВИДЕО)

Рик Сноудон имао је 165 килограма, једва се кретао и био је у депресији. Онда је преокренуо свој живот из коријена. Сада је на добром путу да постане рок звијезда, и називају га двојником Бреда Пита.
Рик Сноудон - некад и сад (Фото: instagram) -
Рик Сноудон - некад и сад (Фото: instagram)

Овај 29-годишњак одушевио је публику и чланове жирија наступом у британском шоу "The Voice". Поред његовог моћног вокала, једнако импресивна је и његова животна прича.

Он је пред камерама открио да четири године није излазио из куће јер је био незадовољан својим изгледом. Када је имао 22 године, био је тежак 165 килограма. Онда је схватио да "нико не жели да гледа дебелу рок звијезду", и ријешио да смрша.

- Током одрастања одувијек сам имао вишак килограма, а полако сам постајао све већи и већи. Било ме је срамота, нисам желио да се дружим са људима. Био сам закључан у својој кући током четири и по године. Заволио сам музику и научио сам да свирам гитару. Једина ствар коју сам волио више од хране било је пјевање, али нико не жели да гледа рок звијезду од 160 кила - испричао је он.

Његов живот се потпуно преокренуо када је смршао.

- Сада желим да инспиришем људе и да им покажем да и они могу да се ријеше вишка килограма и да остваре своје снове. Прије десет година нисам могао ни да сањам да ћу бити на аудицији за "The Voice".

Он је у емисији представио песмом "I Put A Spell On You" Нине Симон, и одушевио чланове жирија, а када им је открио како је раније изгледао, били су импресионирани. И публика је слично реаговала, па су се друштвене мреже усијале од коментара подршке. Назвали су га двојником Бреда Пита, и предвиђају му импресивну каријеру.