latinica  ћирилица
01/03/2016 |  16:27 ⇒ 21:46 | Аутор: СРНА

Шафхаузер: Срамота ме због наших злочина над Србима (ВИДЕО)

Функционер Националног фронта и француски посланик у Европском парламенту Жан-Лик Шафхаузер осудио је подршку коју ЕУ пружа "мафијашкој држави Косово" и нагласио да га је срамота због свих злочина које је Европа урадила Србији, НАТО бомбардовања и отимања дијела територије.
Жан-Лик Шафхаузер - Фото: Screenshot
Жан-Лик ШафхаузерФото: Screenshot

"Ако желимо да овај извјештај /о проширењу/ буде фер зашто не спомињемо антисрпске и антиправославне потезе мафијашке државе Косово? Зашто да заборавимо нашу дужност да се сјетимо наше срамоте, злочина које смо починили над српским народом за НАТО пропагнаду, лажне доказе о етничком чишћењу направљеним од стране Њемачке да би се оправдало бомбардовање", упитао је Шафхаузер.

Он је у говору у Европском парламенту нагласио да су сви ти лажни докази били ту да оправдају оно што се оправдати не може, а то је уништење економије и народа те земље.

"Зашто да ћутимо ономе што смо створили на Косову - мафијашку државу коју смо ми Европљани изградили на основу криминалних кланова узимајући дио територије од Србије. Наша политика проширења за мене као европског Алзашанина је срамота", поручио је француски посланик у Европском парламенту, преноси "Спутњик".

У обраћању у парламенту, он је рекао да, умјесто да се граде мостови између народа, граде се зидове. "Копате ровове, завађате народе само зарад интереса западне доминације и у крајњој линији за интересе САД. Ваша политика проширења је антиевропска", оцијенио је Шафхаузер.