latinica  ћирилица
06/03/2016 |  17:06 ⇒ 18:06 | Аутор: РТРС

Почиње шоу програм "Твоје лице звучи познато" (ВИДЕО/ РТРС од 20.45)

На нашем програму вечерас од 20.45 почиње трећа сезона шоу програма "Твоје лице звучи познато". Глумци, пјевачи и водитељи покушаће што вјерније да копирају домаће и свјетске звијезде!
Твоје лице звучи познато -
Твоје лице звучи познато

Сваке недјеље десет такмичара је пред изазовом да изведе музичку нумеру велике свјетске или домаће звијезде, преузимајући потпуно њен визуелни идентитет. На њиховом преображају ради више од 200 чланова тима, у коме су редитељи, камермани, сценски радници, шминкери, власуљари, кореографи и вокални тренери.

У шоу који изненађује, забавља и показује трансформације регионалних звијезда гледаћемо нова лица: Никола Роквић, Халид Муслимовић, Даниел Кајмакоски, Богољуб Митић Ђоша, Ненад Даниловић - Неша Бриџис, Ивана Петерс, Дара Бубамара, Славица Ћуктераш, Ана Грубин и Катарина Остојић Каја.

Четворочлани жири бира побједника вечери, а од ове недјеље трансформације оцјењују: познати водитељ Иван Ивановић, побједница прве сезоне Ана Кокић и миљеник публике Владо Георгиев.

Као и у претходним сезонама, на мјесту четвртог члана, из емисије у емисију гледаћемо неко ново познато лице. Ове недјеље то је Бане Мојићевић.

Ко ће одушевљавати, ко насмијати, а ко показати своје до сада невиђене способности пратите недјељом увече на програму Радио телевизије Републике Српске.