latinica  ћирилица
26/07/2017 |  08:50 | Аутор: РТРС

Отворен луксузни хотел за мачке

Сваки власник пса или мачке зна како је тешко одвојити се од четвероножног љубимца приликом одласка на одмор, али ако имате довољно новца, животињама и неће бити тако лоше.

Longcroft Luxury Cat Hotel Norbury отворио је своја врата 22. јула у југозападном Лондону, а судећи према понуди и фотографијама, мачке ће овдЈе уживати у луксузу. У хотелу се између осталог налази 6 апартмана с приватним вртом у којем мачке могу да шетају и уживају до миле воље.

Док су власници на одмору, добијаће свакодневни извЈештај шта се за то врИЈеме дешава њиховим љубимцима. Такође, особље је едуковано и стручно, па се сваки јеловник ради према потребама поједине мачке, а није запостављено ни пружање медицинских услуга, као ни сређивање и "лицкање".

Norbury хотел је петнаести по реду хотел за мачке из групе Longcroft Luxury , а истиче се посебним луксузом. Колико је тражен довољно говори чињеница да су неки резервисали смјештај у њему мјесецима унапријед, па неке маце већ знају гдје ће провести Божић.

Јасно, како је ово хотел с 5 звјездица, могуће је уживати и у спа третману који укључује масажу, чишћење ушију и очију, али и опуштајућу масажу шапа. Након краљевског третмана, дан завршава додатним играњем и деликатесама.

Извор: Б92