latinica  ћирилица
27/07/2017 |  14:14 | Аутор: РТРС

Лабрадорка појела троспратну торту јутро пред свадбу

"Пас ми појео домаћи" је можда најстарије оправдање које постоји, али шта ако је у питању свадбена торта? Лабрадорка Бела није могла да одоли троспратној свадбеној торти, а само пар сати пред свадбу, у енглеском граду Саут Шилдс, затекли су је са њушком тамо гдје јој није мјесто.
Лабрадорка појела троспратну торту јутро пред свадбу - Фото: РТС
Лабрадорка појела троспратну торту јутро пред свадбуФото: РТС

Дјеверуша Гема Еванс дошла је код сестре Доне Макмејхон на јутро пред свадбу да покупи чоколадну торту.

Дона и Гема планирале су да однесу торту у салу "Хедворт хол" у граду Саут Шилдс, на сјеверу Енглеске, гдје је њихов брат Скот требало да се ожени.

"Када сам стигла, израз Дониног лица био је такав да сам мислила да је вјенчање отказано. Ушли смо у кухињу, а Бела је само сједила гледајући у нас. Дона је почела да плаче и нисмо знале шта да радимо", рекла је Гема.

Испоставило се да је Донин супруг Лијам случајно оставио отворена врата током ноћи, а Белин нос се побринуо за остало.

Покушале су да спасу шта се спасти може па су почеле да зову све посластичарнице тражећи замјену.

"Говорила сам људима да ми је пас појео торту. Чинило ми се као да сам у школи и правдам се код професора како ми је пас појео домаћи", присјећа се Дона.

Срећом, успјеле су у намјери, а онда су одлучиле да прећуте шта се десило све док се вјенчање не оконча.

"Дона ме је послије свадбе питала да ли ми се свидјела торта, а послије тога открила да то није торта која је планирана. Нисам могао да вјерујем да је Бела појела. Заћутао сам на тренутак, а онда сам почео да се смијем", испричао је младожења Скот.

Послије свега, сви су били забринути за Белу јер је појела доста чоколаде, па нису знали како ће да реагује на толику количину шећера.

Извор: РТС