latinica  ћирилица
08/11/2017 |  19:09 ⇒ 19:12 | Аутор: РТРС

Власти Брчко Дистрикта са новоименованим супервизором

Новоименовани супервизор за Брчко Денис Херн рекао је да је забринут због тренутне политичке ситуације у дистрикту, али да се не смије дозволити да то успори напредак локалне заједнице и да Влада мора радити у интересу грађана.
Градоначелник Брчко дистрикта Синиша Милић и новоименовани супервизор за Брчко Денис Херн - Фото: СРНА
Градоначелник Брчко дистрикта Синиша Милић и новоименовани супервизор за Брчко Денис ХернФото: СРНА

"Указао сам на забринутост због тренутне ситуације у Брчком и негативног утицаја који може имати на рад институција дистрикта, као што смо имали прилику видјети недавно у застоју у раду и бојкоту", навео је Херн, који је данас први пут посјетио Брчко. Херн, који се састао са градоначелником Брчког Синишом Милићем и његовим замјеником Антом Домићем, нагласио је да током мандата планира често посјећивати дистрикт.

Милић је навео да је, осим о негативним политичким дешавањима, било ријечи и о позитивним, те истакао да је у наредном периоду неопходно учинити додатне напоре да би се ствари у Брчком, прије свега привреда, покренуле у позитивном правцу.

Супервизор ће се сутра састати и са предсједником Скупштине Брчко дистрикта Еседом Кадрићем и његовим замјеником Ивицом Филиповићем, а најавио је и присуство "Бизнис форуму Брчко".

Извор: СРНА