latinica  ћирилица
09/11/2017 |  10:10 ⇒ 10:12 | Аутор: РТРС

Драган Милосављевић: И нова Звезда блиста

Поред бившег бека Партизана, Драгана Милосављевића, за Уникаху играју и Дејан Мусли и Немања Недовић. А управо ће српски трио, са остатком тима из Малаге, у четвртак од 20.45 угостити Црвену звезду у 6. колу Евролиге.
Драган Милосављевић - Фото: Getty Images
Драган МилосављевићФото: Getty Images

Кошаркаши Звезде под диригентском палицом Дејана Радоњића често су умјели да се врате тријумфално са евролигашких гостовања по Шпанији. Сутра ће пулени Душана Алимпијевића покушати у Малаги да наставе традицију. Ове сезоне Уникаха има три српска репрезентативца, Недовићу и Муслију прикључио се и Драган Милосављевић, члан екипе Александра Ђорђевића која се окитила сребром на Евробаскету у Истанбулу.

- Играмо промјенљиво, непредвидиво за сада. Потребно нам је још времена да искористимо пун потенцијал тима и пружимо максимум - оцијенио је партије свог тима Милосављевић за Блицспорт.

Уникаха дочекује црвено-бијеле, који стижу у Малагу послије побједе у вјечитом дербију.

- Звезда игра јако добро и има одличну екипу. Пуни су самопоуздања, играју јако добро у одбрани, уопште за сада добро изгледају. Очекује нас јако тешка утакмица. Пробаћемо да искористимо домаћи терен, пошто ће у Београду бити јако тешко да добијемо - истакао је Милосављевић.

Он вјерује да ће ускоро пружити боље партије у дресу Уникахе.

- Нисам задовољан тренутно својом игром и улогом, али тек је почетак. Надам се да ћу ући у форму и играти доста боље у наставку сезоне - поручио је Милосављевић.

Извор: Блиц