latinica  ћирилица
10/11/2017 |  12:56 ⇒ 13:16 | Аутор: РТРС

Недовић: Звезда јака, тешко ћемо до побједе

Немања Недовић, узданица Уникахе, у суперлативима прича о новој Звезди са којом ће његов тим одмјерити снаге у утакмици седмог кола Евролиге у Малаги (20.45).
Немања Недовић - Фото: Novosti.rs
Немања НедовићФото: Novosti.rs

- Звезда опет има добру екипу. Одрадили су одличан прелазни рок. Зна се ко су носиоци, ко је лидер. Одбрана им је заштитни знак, што резултати показују. Добили су Барселону у Београду, имали су и шансу да на страни побиједе неке утакмице. Играју добро, биће тешко јер долазе у доброј форми. Побиједили су Партизан доста лако - рекао је Недовић за "Блиц".

Уникаха ове сезоне?

- Још не играмо како желимо. Имамо много више потенцијала него што наши резултати тренутно показују. Циљ у Евролиги нам је да добијемо сваку утакмицу код куће, као и да "украдемо" неку побједу на страни. Изгубили смо од Бамберга, али добили смо Ефес у Истанбулу, чиме смо исправили грешку. Надам се да ћемо наставити са тријумфима јер су нам од наредне четири утакмице три на нашем терену. У наставку очекујем да побиједимо управо те три утакмице код куће, али и да неког изненадимо у гостима.

Ваше партије и очекивања?

- Задовољан сам како све иде послије повреде рамена. Хватам полако ритам. Још то није на најбољем нивоу, али сигуран сам да ћу до 2018. ухватити најбољу могућу форму и помоћи својој екипи да забиљежи што више побједа.

Извор: Блиц