latinica  ћирилица
10/11/2017 |  19:10 ⇒ 20:30 | Аутор: РТРС

Предсједник Српске у посјети "Новостима" (ВИДЕО)

Предсједник Републике Српске Милорад Додик посјетио је Компанију "Новости", гдје је разговарао са главним и одговорим уредником Милорадом Вучелићем и новинарима.
Додик у Новостима - Фото: РТРС
Додик у НовостимаФото: РТРС

 - Новости су један од најважнијих медија, који се одржао у различитим политичким системима. Увијек су актуелни и веома читани у Српској, рекао је Додик.

- Дошао сам овдје да руководству и свим запосленим у "Новостима" захвалим за дугогодишње праћење подршке политици Републике Српске, прије свега подршке људима који тамо живе. Наша борба на политичком плану је веома сложена, али у вријеме тешких ратних година "Новости" су биле уз нас и ми "Новости" доживљавамо као нашу домаћу новину, истакао је предсједник Српске.

Милорад Вучелић, главни и одговорни уредник "Новости", рекао је да је срећан што је предсједник Додик нашао времена и дошао у "Новости".

- Ми са великом љубављу и великим разумијевањем дајемо подршку његовој борби и његовом читавом политичком раду за Републику Српскои укупно српство. Ми му од срца желимо добродошлицу, нагласио је Вучелић.