latinica  ћирилица
11/11/2017 |  16:16 ⇒ 16:17 | Аутор: РТРС

МСД: Припрема стратегије запошљавања и самозапошљавања младих

Предсједник Младих социјалдемократа /МСД/ Денис Шулић рекао је данас у Добоју да ова организација припрема пројекте запошљавања и самозапошљавања младих, које ће у наредном периоду као стратегију предочити органима странке на усвајање.
Добој - Млади социјалдемократи - сједница - Фото: СРНА
Добој - Млади социјалдемократи - сједницаФото: СРНА

"Очекујем да стратегија, која ће бити реална, уђе у политику СНСД-а и буде изводљива већ од наредне године", рекао је Шулић Срни прије почетка сједнице Предсједништва МСД-а у Добоју.

Он ја најавио наставак активности на реализацији раније започетих пројеката на побољшању положаја младих у Српској, између осталих, пројекта "Први посао" и стамбеног збрињавања младих брачних парова.

Шулић је истакао да се јачина СНСД-а огледа и у чињеници да је добродошао у било који град и општину у Републици Српској.

Он је појаснио да ће се на сједници Предсједништва МСД-а расправљати о активностима са терена које се спроводе у посљедњих мјесец и по дана, те о 20 година рада организације Млади социјалдемократи.

Члан Предсједништва СНСД-а из реда младих Сања Вулић очекује да ће ова генерација руководства Младих социјалдемократа реализовати започете пројекте широм Српске како би оправдали указано повјерење за неопходне промјене.

Извор: СРНА